Poštanski brojevi

 • Postanite strokovnjak za nemški jezik kar od doma s 50-% popustom!
 • Pravila o privatnosti

  Prvim korištenjem PostanskiBrojevi.com.hr smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate stranici i ne koristite njezine sadržaje. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite našem uredništvu kroz kontakt stranice.

  Izgled i sadržaj PostanskiBrojevi.com.hr, te uvjete korištenja, možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga Vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da Vaše naknadno korištenje PostanskiBrojevi.com.hr predstavlja Vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

  Kolačići (cookies)

  Surađujemo s kompanijama za oglašavanje koje poslužuju oglase trećih strana na našoj web lokaciji. Te kompanije mogu putem kolačića koristiti razne podatke (koji nikako *ne* uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama, kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju:

  Google, kao dobavljač treće strane, koristi web kolačiće za prikazivanje oglasa na ovoj web lokaciji.Pomoću DARTkolačića, Google prikazuje oglase korisnicima, temeljeno na njihovim posjetima našoj web stranici i drugim web lokacijama na internetu.Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže(Ako želite dodatne informacije o tom postupku, te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite ovdje:DoubleClick DART kolačić)

  Newsletter

  Obavezujemo se da Vaše podatke, prikupljene članstvom u naš newsletter, nećemo koristiti u druge svrhe osim za slanje newslettera, odnosno poruka onim korisnicima koji su pristali na primanje takvih poruka. Sve podatke koje prikupljamo kod upisivanja u newsletter tražimo zato da bismo sadržaj bolje mogli prilagoditi našoj publici s obzirom na dob, spol i iskustvo u korištenju interneta (u te svrhe se *ne* koriste podaci koji Vas mogu osobno identificirati – takve podatke o Vama niti ne prikupljamo). Ispis iz newslettera je moguć u svakom trenutku.